Nyheder

Nyt album fra Marissa Nadler

Marissa Nadler udgiver opfølger til Songs III: Bird on the Water
marissa-nadler

Den kære folk-sanger Marissa Nadler udgiver opfølgeren til den svært populære Songs III: Bird on the Water i starten af 2009 på Kemado.

Pladen bliver produceret af Chris Coady, der bl.a. har arbejdet med Blonde Redhead, TV on the Radio og the Yeah Yeah Yeahs, og udover hende selv spiller Myles Baer (Black Hole Infinity), Farmer Dave Scher (Beachwood Sparks, Rilo Kiley, Interpol, Elvis Costello) og Simone Pace (Blonde Redhead) på pladen.

Ifølge nyheden på hendes hjemmeside afsøger hun nye lydlandskaber, så det skal nok blive spændende at høre, hvor de bærer hende hen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar