Nyheder

Portishead planlægger næste album

Portishead planlægger næste album og tour
portishead

Da Portisheads tredje album blev lækket på nettet inden udgivelsen, fortalte de, at det var nødvendigt, at albummet blev solgt, ellers havde de ikke lyst til at udsende flere. Noget tyder på, at det roste album har solgt ganske godt så, for i et interview med BBC 6 Music fortæller Geoff Barrow, at de er ved at forberede deres fjerde album.

Bandet er fokuseret på ikke bare at gentage sig selv, men efter noget snak frem og tilbage er de blevet enige om en retning, som de vil arbejde sig hen mod næste år. Samtidig planlægger de også at turnere noget mere, da det ikke blev til så meget i denne omgang. Desuden fortæller Barrow, at bandet er uden pladeselskab, hvilket stiller dem i en gunstig position til at udgive deres musik på en anden måde. Jo, 2009 bliver et nyt afsnit i føljetonen om årets bedste comeback.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar