Nyheder

Slaraffenland indspiller ny plade

Slaraffenland sælger ud og hyrer en producer til deres næste album

 Fem forbrydere med kreative maskeringer.

Fem forbrydere med kreative maskeringer.

Ah, måske sælger Slaraffenland ikke decideret ud. Det er vel egentlig ok at benytte sig af en producer, og det er da imponerende, at de klarede sidste album Private Cinema så fint uden en producer.

Og dog er der måske noget om snakken, for ifølge bandets pladeselskab Rumraket, er det album, de er gået i gang med at indspille med den danske producer Fridolin en del mere poppet end deres bagkatalog. Men når det nu er Slaraffenland, det handler om, er der god grund til at tro, at de kan lave popsange uden at forfalde til tåbeligheder.

Udgivelsen forventes at være købeklar i april/maj 2009, og man kan følge indspilningsprocessen på deres blog.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar