Nyheder

Spids Nøgenhat live i weekenden

En levende svampekultur. Foto: Nick Hasselby

Spids Nøgenhat bliver gendannet for at spille live i weekenden

En levende svampekultur. Foto: Nick Hasselby

En levende svampekultur. Foto: Nick Hasselby

Psilocybe semilanceata. Sig det frem for dig. Igen og igen. Yes, baby, Spids Nøgenhat er det mere jordnære danske navn, og de spiller for første gang i lang tid live her i weekenden, og det er ærlig talt ikke til at vide, hvornår det igen bliver svampesæson med så udsøgt en art. Det kommer til at foregå på fredag i Studenterhuset i Aalborg og om lørdagen på Stengade 30.

Projektet startede løst helt tilbage i 1993 med Aron og Lorenzo Woodrose fra On Trial, lang tid inden Baby Woodrose blev dannet, der fik lyst til at spille noget psykedelisk folk. Det var dog ikke før år 2000, de endelig fik udgivet En mærkelig kop te, der med sine psykedelisk trippende tekster straks blev en kult-klassiker. Nu er der endelig mulighed for at høre bandet live igen. Line-uppet er som følger: Lorenzo Woodrose, Morten Aron, Henrik “Hobitten” Klitstrøm, Moody Guru og Fuzz Daddy.

Så gør dig klar til lidt af et trip.

Skriv et svar