Nyheder

Team Love åbner biblioteket

Turister prøver at stjæle et springvand.

Pladeselskabet Team Love åbner deres bibliotek ganske gratis

Turister prøver at stjæle et springvand.

Turister prøver at stjæle et springvand.

Pladeselskabet Team Love, der styres af Conor Oberst, var et af de første selskaber, der gav et helt album væk gratis. Det var Tilly and the Walls debut Wild Like Children, der udkom helt tilbage i 2004.

Nu tager de næste skridt mod pladebutikkernes fallit, da man nu kan tilmelde sig deres bibliotek, hvor et udbud af deres plader vil være til gratis download i et rotationsprincip. Som de selv skriver, så er det her bibliotek anderledes på den måde, at man ikke behøver at aflevere tingene igen, og hvis man deler dem med sine venner, får man heller ikke en bøde. Så hvis man gerne vil have gratis albums med Jenny Lewis and the Watson Twins, Gruff Rhys og The Felice Brothers, så ved man nu, hvor man skal gå hen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar