Nyheder

The Knife laver opera

"Fastelavn er mit navn". Foto: Elin Berge.

The Knife laver opera sammen med Hotel Pro Forma

"Fastelavn er mit navn". Foto: Elin Berge.

"Fastelavn er mit navn". Foto: Elin Berge.

Den svenske gruppe The Knife har altid været lidt af en performance-gruppe. De bærer for det meste masker og i lang tid var det en performance i sig selv, at de ikke optrådte live. Da de så endelig gjorde, viste det sig også at være et større show.

Nu har de taget det naturlige næste skridt og laver i samarbejde med Hotel Pro Forma og den japanske koreograf og danser Hiroaki Umeda en opera. Operaen kommer til at hedde “I morgen om et år”, og The Knife skal skrive musik til tre forskellige sangere med forskellig baggrund: elektronisk pop, klassisk opera og skuespil. Stykket er i øvrigt baseret på Darwins klassiske værk “Arternes oprindelse”.

Skriv et svar