Nyheder

The Smiths bliver ikke gendannet

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

Johnny Marr afviser rygterne om en gendannelse af The Smiths

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

På det seneste har der kørt en del rygter om, at enhver indiefans’ mest skattede band The Smiths skulle gendannes, til trods for at der ikke er så pokkers venlig stemning de fire medlemmer imellem.

Men nu har Johnny Marr i et interview med NME endelig manet rygterne til jorden. »Rygterne, der cirkulerer om en Smiths-genforening, er som sædvanlig falske,« udtaler han til den engelske hype-maskine.

Der er noget, der tyder på, at grunden til, at rygterne ikke er blevet afvist før nu, skyldes, at bandet lige har sendt en ny opsamling på gaden, der jo selvfølgelig ville sælge bedre, hvis der var mulighed for at bandet kom ud og spillede sangene live. Det bliver i så fald ikke i denne omgang.

Skriv et svar