Nyheder

The Smiths bliver ikke gendannet

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

Johnny Marr afviser rygterne om en gendannelse af The Smiths

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

Johnny Marr er begyndt at dyrke yoga. Foto: Wendy Lynch

På det seneste har der kørt en del rygter om, at enhver indiefans’ mest skattede band The Smiths skulle gendannes, til trods for at der ikke er så pokkers venlig stemning de fire medlemmer imellem.

Men nu har Johnny Marr i et interview med NME endelig manet rygterne til jorden. »Rygterne, der cirkulerer om en Smiths-genforening, er som sædvanlig falske,« udtaler han til den engelske hype-maskine.

Der er noget, der tyder på, at grunden til, at rygterne ikke er blevet afvist før nu, skyldes, at bandet lige har sendt en ny opsamling på gaden, der jo selvfølgelig ville sælge bedre, hvis der var mulighed for at bandet kom ud og spillede sangene live. Det bliver i så fald ikke i denne omgang.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar