Nyheder

Band of Horses planlægger nyt album

Skattefar kommer på uventet besøg.

Band of Horses går i studiet

Skattefar kommer på uventet besøg.

Skattefar kommer på uventet besøg.

Det ser ud til, at Seattle-bandet Band of Horses gør sig klar til at lave deres tredje album og opfølgeren til Cease to Begin fra 2007. De har i hvert fald annonceret, at de planlægger at gå i studiet snart.

Det forlyder desuden, at de har spillet en del nyt materiale til deres live-koncerter på det sidste, så i virkeligheden er det måske bare på tide, at de får dem ned i et lydformat. Ovre hos Stereogum kan man få en fornemmelse af, hvordan de nye sange lyder.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar