Nyheder

Black Dice klar med nyt album

Black Dice leverede syg clubbing på Pavilion.

Black Dice er klar med mere elektronisk terror

Black Dice er en gruppe glade, unge mænd.

Black Dice er en gruppe glade, unge mænd.

Terningerne er kastet. Og de viser på forunderlig vis, at Black Dice udsender nyt album på Paw Tracks i foråret. Helt præcist foregår det den 7. april.

Efter en heftig koncert i København i efteråret er det jo kun glædeligt, at der er mulighed for at høre nye toner med dette minimal-elektroniske noiseband. Pladen er blevet døbt Repo og udkommer med en bog på 20 sider, der indeholder billeder og kunst af bandet.

Her er sangene, man kan nynne:
1. Night Cream
2. Glazin
3. Earnings Plus Interest
4. Whirligig
5. La Cucaracha
6. Idiots Pasture
7. Lazy
8. Buddy
9. Inches
10. Vegetable
11. Urban Super Mist
12. Ultra Vomit
13. Gag Shack

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

2 kommentarer

  • Hej Christian

    Ja, vi fik desværre ikke fat i en promo, så den druknede i alle de andre anmeldelser, der skulle skrives. Det beklager jeg.

    Jeg vil nok forsøge at få den med i vores opsamlingsheat af oversete plader ved års-afslutningen, for det er en vildt fed plade. Minder på sin vis meget om den sidste med kaotiske, opklippede synthtoner og rytmer, der tåger i en eller anden kemisk nedsmeltning. Melodier får tæv, og det er muligt at danse til pladen, hvis man tænker lidt abstrakt.

Skriv et svar