Nyheder

Crystal Antlers gør klar til deres fuldlængde-debut

Udover at turnere har Crystal Antlers åbenbart også tid til at indspille
crystal-antlers

Når Crystal Antlers kommer og spiller på Loppen den 12. februar, har de ikke tænkt sig at nøjes med at spille de seks numre, der er på deres ep fra sidste år. De er nemlig ved at være klar med deres fuldlængde-debut.

Det psykedeliske noiseprog-band udgiver TentaclesTouch and Go den 6. april, og mon ikke vi får en hel del smagsprøver på sangene til koncerten. Det må man da håbe, ellers bliver det en meget kort koncert.

Mulige live-oplevelser:
1. Painless Sleep
2. Dust
3. Time Erased
4. Andrew
5. Vapor Trail
6. Tentacles
7. Until the Sun Dies (Part One)
8. Memorized
9. Glacier
10. Foot of the Mountain
11. Your Spears
12. Swollen Sky
13. Several Tongues

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar