Nyheder

Fredagsvideo: 33Hz: "I Feel Alive"

Fredagsvideo: 33Hz: “I Feel Alive”

Sidste fredag startede vi med en stille fredagsvideo, men nu hvor vi er kommet ordenligt i gang med året, skal vi have noget potensmiddel. Og hvad er meget bedre end en god 70’er-biljagt?

33Hz er en trio fra New York, der gør sig i energisk electro-rock, der vil få selv den mest indadvendte indie-fan til at danse. Videoen nedenfor er sat sammen af den ultimative biljagtsfilm fra 70’erne, “Vanishing Point”, hvor hovedpersonen Kowalski drøner fra Colorado til San Francisco i en 1970 Dodge Challenger i et forsøg på at vinde et væddemål, hvilket selvfølgelig afstedkommer en massiv politijagt. Filmen har også fascineret Primal Scream så meget, at de opkaldte et af deres hovedværker efter filmen og endda kaldte en af sangene “Kowalski”.


33Hz – I Feel Alive from max willens on Vimeo

Skriv et svar