Nyheder

Fredagsvideo: 33Hz: "I Feel Alive"

Fredagsvideo: 33Hz: “I Feel Alive”

Sidste fredag startede vi med en stille fredagsvideo, men nu hvor vi er kommet ordenligt i gang med året, skal vi have noget potensmiddel. Og hvad er meget bedre end en god 70’er-biljagt?

33Hz er en trio fra New York, der gør sig i energisk electro-rock, der vil få selv den mest indadvendte indie-fan til at danse. Videoen nedenfor er sat sammen af den ultimative biljagtsfilm fra 70’erne, “Vanishing Point”, hvor hovedpersonen Kowalski drøner fra Colorado til San Francisco i en 1970 Dodge Challenger i et forsøg på at vinde et væddemål, hvilket selvfølgelig afstedkommer en massiv politijagt. Filmen har også fascineret Primal Scream så meget, at de opkaldte et af deres hovedværker efter filmen og endda kaldte en af sangene “Kowalski”.


33Hz – I Feel Alive from max willens on Vimeo

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger