Nyheder

Fredagsvideo: +/-: “Unsung”

Fredagsvideo: +/-: “Unsung”

Vi starter årets fredagsvideo i den stille ende. “Unsung” er en sang fra +/-‘s album X’s On Your Eyes’s, der udkom i oktober sidste år. Det er en fin lille video med en Alice i Eventyrland-lignende figur, der ikke får hjælp fra den slaskede kanin til at komme ned i hullet, men til gengæld er der en græshoppe, der kender til husets hemmeligheder, og ad den vej får gjort teselskabet lidt sjovere:

Og så en lille bonus:
Den nye og ekstremt hypede plade med Animal Collective er jo ude, og mon ikke det er den, der trækker dem op i den helt store liga, så de skal spille i Store Vega, næste gang de kommer? Det tror jeg. Det ser i hvert fald ud til, at deres popularitet stiger. Så meget at man nu kan se en a cappella-version af “Leaf House”:

Skriv et svar