Nyheder

Fredagsvideo: +/-: “Unsung”

Fredagsvideo: +/-: “Unsung”

Vi starter årets fredagsvideo i den stille ende. “Unsung” er en sang fra +/-‘s album X’s On Your Eyes’s, der udkom i oktober sidste år. Det er en fin lille video med en Alice i Eventyrland-lignende figur, der ikke får hjælp fra den slaskede kanin til at komme ned i hullet, men til gengæld er der en græshoppe, der kender til husets hemmeligheder, og ad den vej får gjort teselskabet lidt sjovere:

Og så en lille bonus:
Den nye og ekstremt hypede plade med Animal Collective er jo ude, og mon ikke det er den, der trækker dem op i den helt store liga, så de skal spille i Store Vega, næste gang de kommer? Det tror jeg. Det ser i hvert fald ud til, at deres popularitet stiger. Så meget at man nu kan se en a cappella-version af “Leaf House”:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar