Nyheder

Gang Gang Dance-frontkvinde går duo

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

Lizzi Bougatsos fra Gang Gang Dance udgiver nyt album

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

Hvis man nu synes, at Gang Gang Dances seneste album Saint Dymphna er alt for poppet i forhold til de tidligere albums, og det er på sin vis en ærlig sag, så burde man måske kigge nærmere på I.U.D.. Det er nemlig forsangeren Lizzi Bougatsos fra Gang Gang Dance i samarbejde med Sadie Laska.

Og her er der i hvert fald masser af tribalrytmer, støj og Lizzies ekkoende sirene-stemme, der tilsammen ikke ligefrem staver til pop. Der skulle være et album med titlen The Proper Sex ude den 24. marts på The Social Registry.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar