Nyheder

Koncert og trackliste fra PJ Harvey og John Parish

PJ Harvey og John Parish barsler med nyt album og giver koncert i København til maj.

PJ Harvey og John Parish er musikalske samarbejdspartnere gennem mange år. For hvad der snart er 13 år siden udgav de sammen Dance Hall at Louse Point, og John Parish har tidligere været med til at producere to af Harveys albums, To Bring You My Love (1995) og hendes seneste album White Chalk (2007).

Den 30. marts udkommer så de tos andet fælles album, der har fået titlen A Woman A Man Walked By. Albummet er indspillet i Bristol og PJ Harveys hjemby, Dorset, og mixet af den efterhånden smålegendariske Flood.

Samtidig offentliggør Harvey og Parish, at de til foråret drager ud på turné i Storbritanien og Europa. Danmark er heldigvis også et af de heldige lande, der kan glæde sig til besøg. Duoen giver koncert i Store Vega mandag den 11. maj. Billetsalget er allerede startet på billetlugen.dk og i Fona-butikker landet over.

Tracklisten fra A Woman A Man Walked By er netop offentliggjort:

1. Black Hearted Love
2. Sixteen, Fifteen, Fourteen
3. Leaving California
4. The Chair
5. April
6. A Woman A Man Walked By / The Crow Knows Where All The Little Children Go
7. The Soldier
8. Pig Will Not
9. Passionless, Pointless
10. Cracks In The Canvas

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar