Nyheder

Ny ep fra Suburban Kids with Biblical Names

Forstadsbørnene med bibelske navne laver ny musik og giver noget af den væk gratissuburban-kids-with-biblical-names

Skal du ikke have noget pop, hva’? Det skal du da. Så du kan få lidt kulør i dine vinterblege kinder. Den klarer svensk indiepops ukronede prinser Suburban Kids with Biblical Names “’ der har hentet deres navn fra teksten til nu opløste Silver Jews’ “People” “’ når de udsender en ny ep den 4. februar. Det er den fjerde og har derfor fået titlen #4.

Her hos Undertoner har vi tidligere anbefalet bandets første ep, så der er jo ingen grund til at holde sig tilbage. Hvis du er kritisk bleg og derfor ikke kan vente til ep’en udkommer, kan du snuppe nummeret “1999” ganske gratis. Du skal bare trykke her.

De ugudelige titler på albummet er:
1. 1999
2. Studenter på flak
3. Europa
4. World music

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar