Nyheder

Ny ep fra Suburban Kids with Biblical Names

Forstadsbørnene med bibelske navne laver ny musik og giver noget af den væk gratissuburban-kids-with-biblical-names

Skal du ikke have noget pop, hva’? Det skal du da. Så du kan få lidt kulør i dine vinterblege kinder. Den klarer svensk indiepops ukronede prinser Suburban Kids with Biblical Names “’ der har hentet deres navn fra teksten til nu opløste Silver Jews’ “People” “’ når de udsender en ny ep den 4. februar. Det er den fjerde og har derfor fået titlen #4.

Her hos Undertoner har vi tidligere anbefalet bandets første ep, så der er jo ingen grund til at holde sig tilbage. Hvis du er kritisk bleg og derfor ikke kan vente til ep’en udkommer, kan du snuppe nummeret “1999” ganske gratis. Du skal bare trykke her.

De ugudelige titler på albummet er:
1. 1999
2. Studenter på flak
3. Europa
4. World music

Skriv et svar