Nyheder

Ny video med Gang Gang Dance

Uofficiel video til “Princes

Gang Gang Dance ramte velfortjent en tredjeplads på Undertoners årsliste 2008 med det genrefavnende album Saint Dymphna. Et af de sære hits på den plade var “Princes” med grime-rapperen Tinchy Stryder, der i øvrigt lidt usædvanligt ligger nr. 3 på BBC’s Singles Top 40 med et andet nummer.

Nu har det fotografiske makkerpar Tim and Barry lavet en livevideo af sangen og tilføjet nogle psykedeliske farver. Goddamn, det nummer er svært at blive træt af.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger