Nyheder

Ny video med Morrissey

Morrissey skaber sig i videoen for “I’m Throwing My Arms around Paris”

Til trods for at Morrissey har droppet sin manager, så ser han da ud til at klare sig meget godt. Der er jo i hvert fald et album på vej af ham, der hedder Years of Refusal, som udkommer 16. februar. Her står han med et barn på coveret i tilfælde af, at der er nogen, der ikke har set det ømme øjeblik.

Nå, men nu er første video fra albummet i hvert fald klar. Det er til nummeret “I’m Throwing My Arms around Paris”. Der er hverken animationer eller stop motion, men til gengæld er der et hvidt rum og et par hunde. Og så evigt teatralske Morrissey.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger