Nyheder

Schneider forlader Kraftwerk

Kraftwerk i et sjældent energisk live-øjeblik.

Florian Schneider forlader verdens vigtigste elektroniske band

Kraftwerk i et sjældent energisk live-øjeblik.

Kraftwerk i et sjældent energisk live-øjeblik.

Ja, så står verden da ikke længere, hvis man ikke kan stole på maskinen Kraftwerk. Nu er en af de to hovedmotorer gået ud af bandet.

Florian Schneider, der var med til at starte og udvikle det mest stilskabende elektroniske band i rockhistorien, Kraftwerk, har besluttet sig for at forlade bandet, fortæller Pitchfork. Og det sker endda efter, at det lige er blevet offentliggjort, at Kraftwerk skal varme op for Radiohead på deres tour i Mellemamerika i foråret. Men Kraftwerk fortsætter som den maskine, den nu er, og der er sandsynlighed for, at Schneider ikke holder op med at lave musik af den grund. Men det bliver nu ikke det samme igen med Ralf und Florian hver for sig.

Skriv et svar