Nyheder

Stream ny Bon Iver

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Lyt til den nye ep med Bon Iver på Myspace

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Sidste års folk-darling, Bon Iver, der med sin debut på Jagjaguwar, For Emma, Forever Ago fik stor succes i 2008, er en af de typer, der smeder, mens jernet er varmt. Så nu hvor han har både indie-miljøet og caffe latte-miljøet i sin magt, skynder han sig at smide en ep på gaden og udnytte succesen.

Blood Bank udkommer først 20. januar, men allerede nu kan man streame de fire numre på Bon Ivers Myspace-side. Nu hvor Kanye West for alvor har gjort autotuneren populær, skal Justin Vernon, som er manden bag Bon Iver, selvfølgelig(?) også prøve kræfter med den. Jeg spår, at 2009 bliver autotunerens år. Jeg håber, jeg tager fejl.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar