Nyheder

Stream ny Bon Iver

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Lyt til den nye ep med Bon Iver på Myspace

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Justin Vernons berømte human beatbox. Foto: Tim Lytvinenko.

Sidste års folk-darling, Bon Iver, der med sin debut på Jagjaguwar, For Emma, Forever Ago fik stor succes i 2008, er en af de typer, der smeder, mens jernet er varmt. Så nu hvor han har både indie-miljøet og caffe latte-miljøet i sin magt, skynder han sig at smide en ep på gaden og udnytte succesen.

Blood Bank udkommer først 20. januar, men allerede nu kan man streame de fire numre på Bon Ivers Myspace-side. Nu hvor Kanye West for alvor har gjort autotuneren populær, skal Justin Vernon, som er manden bag Bon Iver, selvfølgelig(?) også prøve kræfter med den. Jeg spår, at 2009 bliver autotunerens år. Jeg håber, jeg tager fejl.

Skriv et svar