Nyheder

Stream nyt M. Ward-album

M. Ward i det muntre hjørne.

M. Ward udgiver nyt album til februar

M. Ward i det muntre hjørne.

M. Ward i det muntre hjørne.

Så er der snart et nyt album på vej af M. Ward, der normalt gør sig i støvet country- og bluesfolk. Opfølgeren til den glimrende Post-war udkommer den 17. februar og hedder Hold Time, men allerede nu er det muligt at smuglytte til albummet hos NPR Music, der har fået lov at streame det gratis.

På albummet er der gæsteoptræden af den alternative countrysanger Lucinda Williams, Zooey Deschanel, som M. Ward udgav et album sammen med i 2008 under navnet She & Him, og Rachel Blumberg fra The Decemberists. Opskriften er mere eller mindre den samme som på tidligere albums, hvilket bl.a. bekræftes af et par covers af sange, Buddy Holly har indspillet. Nogle ting skal bare helst ikke forandre sig.

Skriv et svar