Nyheder

Stream nyt M. Ward-album

M. Ward i det muntre hjørne.

M. Ward udgiver nyt album til februar

M. Ward i det muntre hjørne.

M. Ward i det muntre hjørne.

Så er der snart et nyt album på vej af M. Ward, der normalt gør sig i støvet country- og bluesfolk. Opfølgeren til den glimrende Post-war udkommer den 17. februar og hedder Hold Time, men allerede nu er det muligt at smuglytte til albummet hos NPR Music, der har fået lov at streame det gratis.

På albummet er der gæsteoptræden af den alternative countrysanger Lucinda Williams, Zooey Deschanel, som M. Ward udgav et album sammen med i 2008 under navnet She & Him, og Rachel Blumberg fra The Decemberists. Opskriften er mere eller mindre den samme som på tidligere albums, hvilket bl.a. bekræftes af et par covers af sange, Buddy Holly har indspillet. Nogle ting skal bare helst ikke forandre sig.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar