Nyheder

Uzi & Ari spiller i Danmark

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Det amerikanske band Uzi & Ari bringer melankoli til Danmark på en mindre tour

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Hvis man har brug for elektroniske rytmer, der ikke slår alt for hårdt, til at tø vinterhjertet op, så er Uzi & Ari et godt bud. De kommer nemlig til Danmark og spiller i Aalborg den 29. januar på Studenterhuset, i Århus dagen efter på Musikcafeen og slutter af i København, nærmere bestemt Rust, den 31. januar.

Bandet er mere eller mindre et kunstnerisk udslip for Ben Shepherd, der bor i San Francisco, men ikke af den grund laver solrig, varm musik. Tværtimod er deres seneste plade Headworms “et perfekt soundtrack til efteråret” som Jeppe Fly-Kristensen skrev i sin tilfredse anmeldelse af pladen. Mon ikke også bandet live kan gå til vinteren.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar