Nyheder

Uzi & Ari spiller i Danmark

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Det amerikanske band Uzi & Ari bringer melankoli til Danmark på en mindre tour

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Uzi & Ari fanget i efteråret.

Hvis man har brug for elektroniske rytmer, der ikke slår alt for hårdt, til at tø vinterhjertet op, så er Uzi & Ari et godt bud. De kommer nemlig til Danmark og spiller i Aalborg den 29. januar på Studenterhuset, i Århus dagen efter på Musikcafeen og slutter af i København, nærmere bestemt Rust, den 31. januar.

Bandet er mere eller mindre et kunstnerisk udslip for Ben Shepherd, der bor i San Francisco, men ikke af den grund laver solrig, varm musik. Tværtimod er deres seneste plade Headworms “et perfekt soundtrack til efteråret” som Jeppe Fly-Kristensen skrev i sin tilfredse anmeldelse af pladen. Mon ikke også bandet live kan gå til vinteren.

Skriv et svar