Nyheder

Camera Obscura udgiver nyt album

My Maudlin Career ude 20. april.

Der har været stille omkring det skotske indiepop-band Camera Obscura siden udgivelsen af deres seneste album, Let’s Get Out of This Country i 2006. Men nu er frontkvinde Tracyanne Campbell og de resterende bandmedlemmer i overraskelseshumør og offentliggør, at de har et nyt album klar til udgivelse allerede den 20. april i år.

Albummet har fået titlen My Maudlin Career, og titelnummeret herfra kan netop nu downloades kvit og frit fra Camera Obscuras hjemmeside. Skotterne er også snart klar med en række tour-datoer – og så kan man jo kun krydse fingre for, at der også er plads til en koncert i Danmark i løbet af sommeren.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger