Nyheder

Cursive på vej med ny plade

cursivecover

Det amerikanske emo-band klager til deres mor

Engang i mellem har man brug for et album, der er en storm. Musik, der virkelig rusker i en. Den slags plejer Cursive at være god for. Nu var deres sidste album Happy Hollow godt nok knap så eksplosivt som tidligere albums, men mindre kan også gøre det.

Nu er bandet i hvert fald på vej med opfølgeren, og hvis coveret, som vist her ved siden af, indikerer stilen, så kan vi nok forvente os et ret dystert album. Pladen kommer til at hedde Mama, I’m Swollen og bliver udgivet på Saddle Creek den 10. marts.

Her er pladens 10 numre:

1. In the Now
2. From the Hips
3. I Couldn’t Love You
4. Donkeys
5. Caveman
6. We’re Going to Hell
7. Mama, I’m Satan
8. Let Me Up
9. Mama, I’m Swollen
10. What Have I Done?

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar