Nyheder

David Berman udgiver tegneserie

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Den tidligere Silver Jews-forsanger skifter branche

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Da David Berman for et par uger siden meddelte, at Silver Jews skulle opløses, fortalte han også, at han ville koncentrere sig om andre dele af hans kunstneriske virke. Den 31. januar spillede Silver Jews deres sidste koncert i en grotte i Tennessee, men det ser ud til at Berman allerede havde arbejdet på noget andet inden opløsningen.

Han er i hvert fald klar til at udgive en tegneserie på Drag City, der får titlen “The Portable February”. Trods titlen er den først klar til udgivelse i maj, og det er desværre alt, hvad Drag Citys nyhedskanal kan fortælle os om udgivelsen indtil videre.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar