Nyheder

David Berman udgiver tegneserie

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Den tidligere Silver Jews-forsanger skifter branche

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Skovmandsskjorter og tegneserier er en god kombination, mener David Berman

Da David Berman for et par uger siden meddelte, at Silver Jews skulle opløses, fortalte han også, at han ville koncentrere sig om andre dele af hans kunstneriske virke. Den 31. januar spillede Silver Jews deres sidste koncert i en grotte i Tennessee, men det ser ud til at Berman allerede havde arbejdet på noget andet inden opløsningen.

Han er i hvert fald klar til at udgive en tegneserie på Drag City, der får titlen “The Portable February”. Trods titlen er den først klar til udgivelse i maj, og det er desværre alt, hvad Drag Citys nyhedskanal kan fortælle os om udgivelsen indtil videre.

Skriv et svar