Nyheder

Første navn til Poprevo offentliggjort

Den århusianske indiepopfestival gør klar til 2009
poprevo1

Den århusianske indiefestival Pop Revo, der sidste år fik klapsalver af vores udsendte reportere, er ved at gøre klar til 2009-udgaven. Den kommer endnu en gang til at ligge i den første weekend i maj, dvs. 1. og 2. maj, men de har skiftet lokaler. I år kommer festivalen til at foregå i Voxhall.

Det første navn er allerede på plads, og det er intet mindre end en svensk indie-sensation, nemlig The Bear Quartet. Ikke nok med at bandet har masser af gode sange i bagkataloget. Næ, de spiller endda også meget sjældent live, hvorfor det er lidt af et scoop, at Pop Revo har skaffet dem til festivalen. Nu bliver det spændende at se, hvad de ellers kan fiske frem.

Billetterne er sat til salg.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar