Nyheder

Fredagsvideo: The Walkmen: “Four Provinces”

Glade, dansende børn i stenlandskab

Ja, vi fik godt nok ikke skrevet meget om The Walkmens album You & Me på Undertoner sidste år, selvom det var et ret godt album. Den forseelse forsøger jeg at bøde for ved at vise deres sidste nye video til nummeret “Four Provinces”.

Det er muligvis ikke det mest fest-fredagelige nummer, og videoen er optaget i et råkoldt sten- og bjerglandskab, men der er glade, dansende børn, og hvis de kan blive så glade i sådan et område, så kan vi andre vel også blive glade af at se på det.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar