Nyheder

Ny video med Marissa Nadler

Den unge dame er på roadtrip

Den 3. marts udkommer det nye album med Marissa NadlerKemado. Det er der jo ikke så længe til, så det må være på tide med lidt hype. Nu skrev jeg godt nok også om det sidste år, men nu hvor vi er lidt tættere på udgivelsesdatoen, begynder der at dukke flere oplysninger op.

For det første så kommer albummet til at hedde Little Hells.
For det andet ser tracklisten sådan her ud:

1. Heart Paper Lover
2. Rosary
3. Mary Come Alive
4. Little Hells
5. Ghosts & Lovers
6. Brittle, Crushed & Torn
7. The Whole Is Wide
8. River of Dirt
9. Loner
10. Mistress

Og for det tredje kan man se videoen til “River of Dirt”, hvor hun er på bustur med en flok farverige personligheder og verdens flotteste grønne øjne, her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar