Nyheder

Nyt album fra Yeah Yeah Yeahs

New Yorker-bandet klar med deres tredje plade

Da det nu er tre år siden, at Yeah Yeah Yeahs udgav deres sidste album, Show Your Bonesyeah-yeah-yeahs-its-blitz-album-art, der viste nye sider af bandet, er det på tide med et nyt album. Der gik nemlig også tre år fra debuten og til det sidste album.

Albummet kommer til at hedde It’s Blitz! og bliver udgivet 13. april. Første single fra pladen hedder “Zero” og udkommer 6. april, men kan allerede fanges på Itunes 24. februar. Billedet af destruktionen af et æg her til højre kommer til at pryde coveret. David Sitek fra TV on the Radio er endnu engang producer på albummet, men der er ingen indikationer på, hvordan det kommer til at lyde. Måske er der afrikanske toner på. Det er jo blevet så populært. Saxofonisten Stuart Bogie fra Antibalas, der spiller afropop i bedste Fela Kuti-stil, medvirker i hvert fald på albummet.

Skriv et svar