Nyheder

Nyt Tortoise-album til April

FBI har deres eget husorkester.

De aldrende herrer i Tortoise er snart klar med et nyt album

FBI har deres eget husorkester.

FBI har deres eget husorkester.

Chicagos postrock-band nummer ét, Tortoise, er endelig ved at være klar med opfølgeren til det fem år gamle It’s All Around You. Sidst man hørte noget til bandet, var da de indspillede gamle numre sammen med Bonnie ‘Prince’ Billy på The Brave and the Bold.

Men nu regner de altså med at udgive et album fyldt med selvskrevne sange den 21. april, selv om de hverken har fundet på sangtitler eller albumtitel. Samtidig planlægger de også at tage på tour i foråret og sommeren ifølge Prefixmag. Måske kan man endda håbe på en Roskilde-koncert?

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar