Nyheder

Sparklehorse og Fennesz arbejder sammen

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Christian Fennesz og Mark Linkous bliver smidt ned i et akvarium

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Det hollandske selskab Konkurrent har de sidste mange år udgivet en ep-række ved navn In the Fishtank, hvor et par kunstnere/bands bliver skubbet ind i et studie et par dage og skal skabe noget musik sammen. Og det er der kommet meget godt ud af, bl.a. samarbejder mellem Low + Dirty Three, Isis + Aerogramme og Motorpsycho + Jaga Jazzist.

Næste ep i serien bliver et samarbejde mellem Sparklehorses Mark Linkous og Christian Fennesz, der lige har udgivet Black Sea. Det har Fennesz selv afsløret overfor Exclaim. Det bliver nok ikke en decideret sprudlende affære, men mon ikke kvaliteten er sædvanlig høj.

Skriv et svar