Nyheder

Sparklehorse og Fennesz arbejder sammen

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Christian Fennesz og Mark Linkous bliver smidt ned i et akvarium

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Mark Linkous har gjort sig klar til sin ugentlige lektion i linedance.

Det hollandske selskab Konkurrent har de sidste mange år udgivet en ep-række ved navn In the Fishtank, hvor et par kunstnere/bands bliver skubbet ind i et studie et par dage og skal skabe noget musik sammen. Og det er der kommet meget godt ud af, bl.a. samarbejder mellem Low + Dirty Three, Isis + Aerogramme og Motorpsycho + Jaga Jazzist.

Næste ep i serien bliver et samarbejde mellem Sparklehorses Mark Linkous og Christian Fennesz, der lige har udgivet Black Sea. Det har Fennesz selv afsløret overfor Exclaim. Det bliver nok ikke en decideret sprudlende affære, men mon ikke kvaliteten er sædvanlig høj.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger