Nyheder

The Juan Maclean udgiver opfølger

The Juan Mclean i perverst arm-eksperiment.

Den tidligere Six Finger Satellite- guitarist udgiver sit andet album

Da Six Finger Satellite brød op, var der nok ikke nogen, der havde thejuanmcleanregnet med, at guitaristen John Maclean ville gå disco. Jo, selvfølgelig fyrede Six Finger Satellite mere og mere op for de elektroniske impulser i deres postpunk, men stilskiftet på The Juan Macleans debut for DFA, Less Than Human, kom alligevel som en overraskelse.

Efter at have dj’et den i nogle år ser det endelig ud til, at Maclean er klar med opfølgeren. Den 14. april udkommer The Future Will Come og vil ifølge Pitchforkmedia inkludere Nancy Whang, der også sang på singlen “Happy House”.

Der er 10 numre på albummet, og de hedder:

1. The Simple Life
2. The Future Will Come
3. One Day
4. A New Bot
5. Tonight
6. No Time
7. Accusations
8. The Station
9. Human Disaster
10. Happy House

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar