Plader

Altmodisch: s.t. EP

Skrevet af Mikkel Arre

lovende adj.
som giver gode grunde til at vente sig noget godt
jævn adj.
som ikke udmærker sig el. afviger særlig meget fra gennemsnittet

Altmodisch

Det her er en anmeldelse af Altmodisch.

_____________

_____________

_____________

_____________

_____________

____________

___________

_____________

_____________

______________

_____________

_______________

_____________

★★★☆☆☆

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar