Nyheder

Bob Hund udgiver unik single

De svenske indierock-veteraner sælger single på Ebaybob-hund-single

Nu hvor musiksalget falder år for år, er det på tide at tænke i nye baner. Man kan gøre som Radiohead og udbyde sit album til alle til frivillig pris. Eller også kan man gøre som det gendannede Bob Hund og udbyde sin nye single i kun ét eksemplar på Ebay.

Auktionen startede i går og fortsætter til den 13. marts kl. 14.00. Singlen hedder “Fantastiskt”, og hvis man vinder auktionen, får man den oprindelige mastervinyl, som er eneste udgave af singlen, lagt ovenpå en pladespiller med cover, sangtekst og monogram indgraveret i låget af kunstner Martin Kann, der også normalt laver Bob Hunds albumkunst.

I skrivende stund er der 18, der har budt, og prisen ligger på $ 355,00.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar