Nyheder

Celebration giver deres musik væk

Celebration prøver at kommunikere med det ydre rum.

Endnu et band river sig fri af kapitalens lænker

Celebration prøver at kommunikere med det ydre rum.

Celebration prøver at kommunikere med det ydre rum.

De eksperimenterende fornyere af artrock, Celebration vil fremover udgive deres musik på deres hjemmeside, efterhånden som de får den produceret færdig, rapporterer Gorilla vs. Bear.

Bandet, der er blevet produceret af Dave Sitek fra TV on the Radio, har ellers udgivet deres plader på 4AD, men det er slut nu. Fremover vil de dog udsende et album på vinyl, når de har samlet sange nok sammen, men deres primære udgivelser bliver altså online og gratis.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar