Nyheder

Fredagsvideo: Black Lips: “I’ll Be with You”

Weirdo-jul med garagerockere
Sangen “I’ll Be with You” fra Black Lips nye album 200 Million Thousand
er måske ikke den mest fredagsfestlige, men videoen til gengæld virker ret festlig.

Bandet holder jul i en smuk smalfilmskvalitet, men det er altså ikke helt sådan, min familie holder jul. Vi har ingen klovne eller balloner, og vi brænder da bestemt ikke elguitarer i pejsen. Måske skulle jeg foreslå det til næste jul?

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar