Nyheder

Fredagsvideo: Copacabana Club: “Just Do It”

Endnu en fredag med disco på Undertoners virtuelle redaktionsgang

Ja, det er altså ikke en reklame for Nike, selvom sangtitelen indikerer det. Navnet lyder mere som en reklame for Bacardi. Hvis det er reklame for noget, så er det Levi’s. Deres brasilianske afdeling har i hvert fald et eller andet med bandet at gøre, men mine portugisiske sprogevner rækker ikke til at regne ud hvad. Bandet er som gættet fra Brasilien, og de beviser, at disco stadig er på mode i indie-miljøet. På bandets Myspace kan man downloade bandets ep King of the Night.

“Just Do It” er en charmerende lille sang, der godt kunne gå hen og blive et hit henover sommeraftenerne. Desuden har de også i forsangeren lidt øjengodt til husarerne, og dem har vi faktisk et par stykker af blandt Undertoners læsere (hej Frede, jeg håber ikke, du skulle have ny karburator). Nå, men nyd videoen og weekenden.


Just Do It from copacabana club on Vimeo

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger