Nyheder

Fredagsvideo: P.O.S.: Optimist

P.O.S. leger med plastickopper og biler i sin nye video

Den amerikanske rapper P.O.S. har lige udgivet sit tredje album Never Better på Rhymesayers, og det virker allerede som et af årets mere solide albums. Det usædvanlige ved Stefon Alexander, som hans borgerlige navn lyder, er, at han oprindelig stammer fra punk-miljøet og i starten slet ikke brød sig om rap.

Der er dog ikke noget punk i sangen “Optimist” fra det nye album, omend videoen ser lidt hjemmelavet ud. Det er til gengæld et temmelig opfindsomt hjemmeprojekt, hvor legetøjet får liv.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar