Nyheder

Jarvis Cocker udgiver nyt album

Jarvis Cocker læser til sin store overraskelse på Undertoner, at han udgiver nyt album.

Jarvis Cocker bliver produceret af Steve Albini

Jarvis Cocker læser til sin store overraskelse på Undertoner, at han udgiver nyt album.

Jarvis Cocker læser til sin store overraskelse på Undertoner, at han udgiver nyt album.

Så er der godt nyt til alle jer, der savner den engelske flanør og provokatør Jarvis Cocker. Han har nemlig indspillet et nyt album med Steve Albini i Albinis studie i Chicago. Steve Albini er den kompromisløse lydtekniker, der bl.a. har produceret Nirvanas In Utero, PJ Harveys Rid of Me og faktisk også optog Joanna Newsomes harpe og vokal til hendes Ys-album.

Det skal der nok komme et interessant album ud af, der da forhåbentlig kan konkurrere med Cockers sidste album fra 2006. Nogle af sangtitlerne hedder “Angela”, “Pilchard”, “I Told You Twice (Leftovers)”, “Hold Still”, “Fuckingsong”, “Further Complications” og “You’re In My Eyes (Discosong)”. Ifølge NME udkommer albummet 18. maj. Han spiller i øvrigt også koncert i Vega den 31. maj.

Skriv et svar