Nyheder

Kria Brekkan fra Múm spiller live 18. marts

Den tidligere Múm-sanger spiller solo på Dunkel

En fraklippet sekvens fra "Den Uendelige Historie".

En fraklippet sekvens fra "Den Uendelige Historie".

Så er der godt nyt til alle art-indie-aficianados for i morgen kan man se Kría Brekkan spille live på Dunkel fra kl. 21.00. Udover at være tidligere sanger i Múm lavede hun også et sært koncept-album med Avey Tare fra Animal Collective i 2007, hvor sangene var blevet kørt baglæns, efter de havde set Lynchs “Inland Empire”.

Det er Escho, der arranger, og det er nok derfor, at Thulebasen, hvis debutalbum fra sidste år blev udråbt til et mesterværk her på Undertoner, varmer op. Derudover kommer der også dj’s fra Yoyooyoy-kollektivet for at spille piberøget lakrids.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar