Nyheder

Lyt til nyt album med MF Doom

Den metalmaskerede rapper er gavmilddoom-born-like-this

I tilfælde af at det ikke er kendt for alle, så er det værd at nævne, at MF Doom har sendt et nyt album på gaden i dag. Pladen hedder Born Like This, og den maskerede rapper har droppet ‘MF’ og hedder nu bare DOOM.

Hvad der er endnu bedre er, at man nu kan høre en hel del af pladen på Myspace. Og jeg kan da godt afsløre, at der ikke er afgørende nyt under superskurkens rampelys.

Her er en række tegn, der tilsammen danner tracklisten for Born Like This:

1. Supervillain Intro
2. Gazzillion Ear
3. Ballskin
4. Yessir!
5. Absolutely
6. Rap Ambush
7. Lightworks
8. Batty Boyz
9. Angelz
10. Cellz
11. Still Dope
12. Microwave Mayo
13. More Rhymin’
14. That’s That
15. Supervillainz
16. Bumpy’s Message
17. Thank Yah

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar