Nyheder

Ny ep fra The Breeders

The Breeders leder efter rav ved Vesterhavet. Længere ned mod vandet, piger!

Pixies-bassist bliver rigtig selvstændig

The Breeders leder efter rav ved Vesterhavet. Længere ned mod vandet, piger!

The Breeders leder efter rav ved Vesterhavet. Længere ned mod vandet, piger!

Sidste år fik Kim Deal og hans bandkolleger i The Breeders endelig taget sig sammen og udgivet en opfølger til den seks år ældre Title TK. Pladen hed Mountain Battles og var en retur til formen fra 90’erne.

Nu ser det ud til, at de for alvor har fået lyst til at glæde deres fans med musik, for Pitchfork kan melde, at bandet udgiver en ep den 21. april, der hedder Fate to Fatal. En af de fire sange skulle angiveligt være med Mark Lanegan på vokal, og den mand låner jo snart sin fantastiske røst ud til enhver, så hvorfor ikke nogle aldrende indierock-ikoner.

Ep’en bliver Breeders første selvudgivne ep, men de bliver angiveligt stadig på deres pladeselskab 4AD.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar