Nyheder

Ny video med Dent May

Dent May spiller henført ukulele

Det bevidste nørdelook er stadig in i indie-kredse i tilfælde af, at nogen skulle være i tvivl. Dent May er i hvert fald en af typerne, der holder fanen højt på den front.

I tilfælde af at navnet ikke lyder bekendt, kan jeg oplyse, at han har udgivet en plade i år, der hedder The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukulele, og ja, han spiller en del ukulele i sine 60’er-inspirerede popsange.

Umiddelbart ville man ikke gætte, at sådan noget musik udkom på Animal Collectives eget, eksperimenterende pladeselskab Paw Tracks, men det er ikke desto mindre tilfældet. Faktisk er han på tour i Europa i øjeblikket, men det tætteste han kommer Danmark er vist Berlin den 7. april og Stockholm den 18. april.

Så vi må nøjes med 80’er-videoen til nummeret “Howard”.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger