Nyheder

Ny video med Dent May

Dent May spiller henført ukulele

Det bevidste nørdelook er stadig in i indie-kredse i tilfælde af, at nogen skulle være i tvivl. Dent May er i hvert fald en af typerne, der holder fanen højt på den front.

I tilfælde af at navnet ikke lyder bekendt, kan jeg oplyse, at han har udgivet en plade i år, der hedder The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukulele, og ja, han spiller en del ukulele i sine 60’er-inspirerede popsange.

Umiddelbart ville man ikke gætte, at sådan noget musik udkom på Animal Collectives eget, eksperimenterende pladeselskab Paw Tracks, men det er ikke desto mindre tilfældet. Faktisk er han på tour i Europa i øjeblikket, men det tætteste han kommer Danmark er vist Berlin den 7. april og Stockholm den 18. april.

Så vi må nøjes med 80’er-videoen til nummeret “Howard”.

Skriv et svar