Nyheder

Nyt album fra Conor Oberst

Conor Oberst pakker sydhavsfrugterne
conor-obserst-outer-south-a
Conor Oberst har altid været en produktiv, ung mand, faktisk lige fra sine tidlige teenage-år, og det ser ikke ud til, at han har tænkt sig at sætte tempoet ned her på sine gamle dage (ja, han fylder 30 næste år).

Den 4. maj udsender han nemlig allerede opfølgeren til sidste års debut i eget navn, der kneb sig ind på en 10. plads på Undertoners årsliste. Endnu engang er det The Mystic Valley Band, der bakker ham op og denne gang er deres lokation Outer South. Det hedder pladen i hvert fald, og det betyder måske, at han har gravet sig længere ned i de amerikanske traditioner, hvem ved?

Gisninger, gisninger. Vi må vente på pladen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar