Nyheder

Nyt album fra Wilco på vej

Foto: Zoran Orlic

Det aldrende alternative country-band er snart klar med en ny plade

Foto: Zoran Orlic

Foto: Zoran Orlic

Detaljerne er ikke helt på plads endnu, men Wilco er ved at færdiggøre opfølgeren til Sky Blue Sky fra 2007.

Der er ingen titel på albummet endnu, men en del af sangtitlerne ser ud til at være på plads, selvom rækkefølgen ikke er det. Noget af det eneste, der skulle være sikkert, er, at Feist synger på “You and I”. Indtil videre er planen at udgive pladen sidst i juni. Men ellers kan man følge med i processen på Wilcoworld.

Her er de foreløbige numre:

Deeper Down
Conscript (aka I’ll Fight)
One Wing
Solitaire
Wilco (the song)
Country Disappeared
Everlasting
Bull Black Nova
Sonny Feeling
You and I

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar