Nyheder

Nyt Bob Dylan-album 28. april

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.
Skrevet af Christian Klauber

Columbia løfter sløret for nyt Dylan-album

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.

Direkte fra de efter sigende hemmelige kontorer hos Columbia Records forlyder det nu officielt, at Bob Dylans kommende album har release den 28. april.

Det er Dylans første studiealbum siden 2006, og det kommer til at få den umiddelbart retrospektive titel Together Through Life. Albummet er intet mindre end 46. release fra Dylan og skal forsøge at træde i fodsporene fra det ganske succesfulde Modern Times, der gik direkte ind som nummer 1 på Billboards top-200.

I 2008 fik Dylan en specialudgave af litteraturprisen Pullitzer, der havde til hensigt at markere hans »profound impact on popular music and American culture, marked by lyrical compositions of extraordinary poetic power.« Det er således i stor spænding, at Undertoner ser frem til at høre, hvilke fortællinger Robert Allen Zimmerman nu har ladet flyde fra fyldepennen.

Om skribenten

Christian Klauber

 

Biografi:

Det var min mor, der grundlagde min interesse for musik. Men det er ad omveje, at jeg er nået dertil, hvor jeg er nu: med hovedet begravet i alternativ & artrock, progressiv metal, country, soul og hiphop. I barndomshjemmet stod den nemlig på klassisk og opera, og "her er et (klassisk) instrument, du gerne vil spille på", så på mange måder besudlede jeg nok den klassiske dannelse ved – som det første album – at investere i tværfløjte-virtuosen James Galway, der spillede uddrag fra forskellige musicals. Siden diverterede jeg publikum i Tivoli som fløjtenist og havde Det Kgl. Musikkonservatorium i kikkertsigtet, men vejen tog et kraftigt, uventet sving, da jeg i et af mine sidste år i Tivoli-Garden begyndte at høre dødsmetal. Siden har jeg fundet den gyldne middelvej og hører nu det meste, men kærligheden ligger klart hos den alternative hiphop, og hvad der ellers måtte befinde sig under den store, alternative rock-paraply (selvom hjertet da stadig kan slå endog meget hurtigt, når jeg hører en opera eller en violinkoncert, eller hvis den klassiske musiks instrumenter indgår i det, jeg lytter til). Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og har mit eget firma, der arbejder med sprogrevision og formidling.

 

Fem favoritalbums:
The Clash: London Calling
Dirty Three: Horse Stories
Darc Mind: Bipolar
Company Flow: Funcrusher Plus
Frank Zappa: Hot Rats

Skriv et svar