Nyheder

Rock i Kødbyen: Gutter Light # 8

Mojomatics: En løve er ikke sådan at lulle i søvn.
Skrevet af Christian Klauber

Ottende Gutter Island Garagerock Festival den 20. marts i Kødbyen

Mojomatics: En løve er ikke sådan at lulle i søvn.

Mojomatics: En løve er ikke sådan at lulle i søvn.

Hvis du har lyst til at ryste rockrumpetten på fredag og har 80 kroner i overskud til den slags, så er det værd at svinge forbi Kødbyen, nærmere bestemt Råhusets to etager på Onkel Dannys Plads 7, 1700 København V, hvor den ottende udgave af Gutter Island Garagerock Festival fra kl. 21 leverer rock’n’roll for alle spareskillingerne.

Tre bands er på programmet: Italienske The Mojomatics byder på deltablues over beatpop til 60’er-garagerock, der leveres med iørefaldende riff. Som supplement er der danske rockrødder, Roosters og Singvogel. Roosters garageskramler af sted med smittende 60’er-autenticitet og energi, mens Singvogel byder på kværnende guitarer, prustende blæsere og svampede beats.

Derudover er dr. Frankenfuzz og farbror Fuzz udset til at sørge for at holde blodets puls på max mellem de tre bands optrædender.

Således er der i den grad lagt i rockovnen til en aften med sumpet blues, heftig garagerock og energiske blæsere krydret med masser af fuzzzzzz. Jo, der skal nok blive elektricitet i Kødbyens kroge.

Om skribenten

Christian Klauber

 

Biografi:

Det var min mor, der grundlagde min interesse for musik. Men det er ad omveje, at jeg er nået dertil, hvor jeg er nu: med hovedet begravet i alternativ & artrock, progressiv metal, country, soul og hiphop. I barndomshjemmet stod den nemlig på klassisk og opera, og "her er et (klassisk) instrument, du gerne vil spille på", så på mange måder besudlede jeg nok den klassiske dannelse ved – som det første album – at investere i tværfløjte-virtuosen James Galway, der spillede uddrag fra forskellige musicals. Siden diverterede jeg publikum i Tivoli som fløjtenist og havde Det Kgl. Musikkonservatorium i kikkertsigtet, men vejen tog et kraftigt, uventet sving, da jeg i et af mine sidste år i Tivoli-Garden begyndte at høre dødsmetal. Siden har jeg fundet den gyldne middelvej og hører nu det meste, men kærligheden ligger klart hos den alternative hiphop, og hvad der ellers måtte befinde sig under den store, alternative rock-paraply (selvom hjertet da stadig kan slå endog meget hurtigt, når jeg hører en opera eller en violinkoncert, eller hvis den klassiske musiks instrumenter indgår i det, jeg lytter til). Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og har mit eget firma, der arbejder med sprogrevision og formidling.

 

Fem favoritalbums:
The Clash: London Calling
Dirty Three: Horse Stories
Darc Mind: Bipolar
Company Flow: Funcrusher Plus
Frank Zappa: Hot Rats

Skriv et svar