Nyheder

Mirah spiller i København

Mirah kommer og charmerer indre by
mirah
Så er der charmerende indiepop fra et af verdens mest indiepoppede pladeselskaber, nemlig K Records. Et selskab, der bl.a. også har udgivet plader med Mount Eerie, Julie Doiron og Karl Blau og i øvrigt blev startet af forsangeren fra Beat Happening, Calvin Johnson.

Mirah kommer nemlig på besøg på Lades Kælder den 7. maj og spiller numre fra hendes nye, ganske indtagende album (a)spera, der af Mikkel Arre blev placeret som nr. 2 over all-time favorite Mirah-album.

Til denne fine aften får hun selskab af danske Kloster, som for ikke så længe siden fik en vinyludgave på gaden af sin Do Not Be Afraid.

Lades Kælder kan godt storkøbe ind af te.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar