Nyheder

Badun klar med ep

Flere opklippede beats – nu med indisk kogekunst i ascendanten.badun

Der er gået et par år, siden den århusianske trio Badun udsendte sit selvbetitlede debutalbum. Dengang skrev vi, at der var “basis for at forvente sig spændende ting fra Badun i fremtiden”. Hvorvidt fremtiden er blevet til nutid her i 2009, får vi snart mulighed for at finde ud af.

Århusianerne har nemlig en ep klar til udgivelse. Den har fået den lettere Bombay-klingende titel Tandoori Tentacle og udkommer på vinyl på Baduns eget selskab, Merry X-mas Records, mens Cactus Island, der tidligere har udgivet en ep fra danske Bichi, udsender en rent digital version.

De fire numre på ep’en kan høres på Baduns hjemmeside, der til gengæld ikke giver klar besked om, hvornår Tandoori Tentacle helt præcist udkommer. Imidlertid spiller Badun i anledning af ep’en på Musikcaféen i Århus d. 29. maj, så mon ikke udgivelsesdatoen ligger omkring det tidspunkt?

Skriv et svar