Nyheder

Download nyt nummer med Dirty Projectors

Gratis musik til mennesker med hang til skæv pop
dirty projectors
Det skæve new yorker-band Dirty Projectors er efterhånden klar med deres opfølger til Rise Above, som Daniel Flendt Dreesen gav 6 U’er pga. deres temmelig frie fortolkning af Black Flags klassiker Damaged.

Albummet kommer til at hedde Bitte Orca og bliver sendt i handelen 9. juni. Men allerede nu kan man høre deres single “Stillness Is the Move” ved at downloade den ganske gratis hos Domino.

Det kræver godt nok, at man melder sig til Dirty Projectors’ nyhedsbrev. Men hey, lidt kvalitet skal der da være i den strøm af spam med tilbud om penis-forstørrelse og lykønskninger med, at du har vundet flere millioner i et lotteri, du aldrig har deltaget i.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar