Nyheder

Faith No More til Roskilde Festival

De gamle funkmetalhoveder er tilbage
faith-no-more
Rygterne har svirret længe, men nu er det endelig blevet officielt: Faith No More spiller på dette års udgave af Roskilde Festival. Det beretter festivalen selv i dagens nyheder.

Bandet blev opløst i 1998 og har ikke spillet på Roskilde siden 1992, så det bliver et kærkomment gensyn. Forsanger Mike Patton har holdt sig i form de sidste mange år med bands som Fantomâs, Tomahawk, Peeping Tom og mange flere, så der skulle være en god chance for, at de kan opretholde deres gamle ry som et forrygende liveband. Det bliver en fryd at genhøre “Midlife Crisis”, “Easy” og “Evidence” live.

Det er den slags nyheder, der kan gøre sådan en solrig onsdag endnu bedre.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar